UI/UX
Design
Este suficient să ai un simplu site pentru business-ul tău?

Pentru ca potențialul client să fie interesat de produsul/serviciul oferit de afacerea TA, trebuie să fie convins încă de la prima interacțiune cu site-ul de prezentare. La Divas Web Design ne asigurăm că prima impresie va fi una remarcabilă!

Web design & Web development

Dezvoltăm și furnizăm servicii profesionale de web design și web development, care vor lansa brand-ul tău în topul celor mai apreciate din domeniu.

Ne focusăm pe creșterea conversiilor și câștigarea angajamentului clienților, prin crearea produselor utile care reflectă personalitatea brandului.

Munca noastră se centrează pe cele mai noi tendințe UX/UI și garantează experiența pozitivă utilizatorilor. Creăm site-uri perfect funcționale, optimizate SEO, care convertesc și asigură vizibilitatea de care ai nevoie.

UX & UI
UX sau Experiența Utilizatorului este componenta funcțională care asigură o navigare intuitivă, un layout relevant și o utilizare optimă și rapidă a produsului, pentru orice tip de dispozitiv (laptop, telefon sau tabletă). În baza cercetărilor, analizelor și testelor derulate, construim site-ul afacerii tale astfel încât să îndeplinească nevoile și dorințele utilizatorului.
UI sau Interfața Utilizatorului este componenta estetică care implică definirea aspectului vizual și a identității website-ului, într-o manieră care să fie agreată de utilizatorul final al produsului. Punem accentul pe simplitate și originalitate și transpunem utilitatea brand-ului tău într-un website impecabil!
Atuul în dezvoltarea afacerii tale este website-ul de prezentare unic, reprezentativ și perfect funcțional creat de echipa Divas Web Design.
Urmăm un proces bine stabilit de dezvoltare UX/UI
Asigură-te că experiența utilizatorului este prioritatea ta principală. Noi suntem aici pentru a susține dezvoltarea afacerii tale în mediul online.
1
Analizăm și cercetăm
3
Creăm și dezvoltăm
2
Găsim soluții și planificăm
4
Testăm și implementăm
1
Analizăm și cercetăm
2
Găsim soluții și planificăm
3
Creăm și dezvoltăm
4
Testăm și implementăm
Solicită o analiză gratuită a proiectului tău.

Diferentiaza-te de concurenta si atrage noi clienti prin noua ta identitate web.
Impresioneaza printr-o imagine unitara si profesionala.

Obtine o oferta personalizata
Follow Us
Romania

Romania,
Cluj-Napoca

© 2022 All rights reserved
© 2022 All rights reserved
Termeni si conditii | GDPR