agentie web cluj

Magazine online

In 2020 un magazin online trebuie
sa ofere experiente ce transforma
vizitele utilizatorilor in vanzari

Construim magazine online pornind de la studierea tendintelor utilizatorului tinta. Ofera respect si incredere clientilor tai din mediul online,

Ecommerce

Vanzarea cu succes incepe de aici

stim ca magazinul online este vital pentru afacerea ta

Design personalizat

Plecam de la idea produselor tale si concepem un design personalizat pentru magazinul online. Gandim cea mai potrivita structura pentru magazinul online adaptata cerintelor consumatorilor.

Responsive

Peste 60% din vizitatorii unui magazin online utilizeaza smartphone-ul. Magazinul tau online va fi 100% pregatit  pentru a vinde pe dispozitivele vizitatorilor. Concepem design si procese dedicate dispozitivelor mobile.

Functionalitati de marketing

Pentru a tine consumatorii aproape de magazinul tau online si promotiile active ai nevoie de diferite tehnici si functionalitati de marketing. Cupoane de reducere, functionalitati de notificare pentru cosuri abandonate, newsletter si multe alte functionalitati pregatite pentru magazinul tau online

Hosting si mentenanta

Odata ce magazinul online a fost finalizat si lansat in piata online, acesta trebuie monitorizat si optimizat in permanenta. Iti oferim solutii personalizate de gazduire web si mentenanta pentru ca magazinul online sa ofere cele mai bune performante in sesiunile de shopping ale vizitatorilor.

Ambiance Deco

Identitate, Web Design

Eyeline

Identitate, Web Design

Anna Lafaet

Diferit, eficient, usor de utilizat

Obtine o oferta personalizata

Solicita o analiza gratuita a proiectului tau

Diferentiaza-te de concurenta si atrage noi clienti prin noua ta identitate web.
Impresioneaza printr-o imagine unitara si profesionala.