Creare site web

Creare site-uri web cu
design si functionalitati
personalizate pentru brandul tau.

Servicii complete pentru creare site-uri web personalizate cu cod si design excelent, fiabile și ușor de întreținut.

Realizare site web

Si afacera ta are nevoie de solutii web savuroase

servicii de creare site web profesional

Creare site-uri web si copywrite

Concepem structura website-ului si design personalizat pentru a oferi experiente eficiente vizitatorilor tai. Transpunem totul in cod sursa iar apoi lansam noul tau website.

Platforme listings si aplicatii web

Ai o idee de afacere in mediul online si nu sti cum sa incepi? Impreuna putem contura idea ta de business online iar mai apoi sa dezvoltam platforma sau aplicatia web potrivita.

Integrari API / Back-end

Ai nevoie ca platforma sau website-ul pe care il contruim sa fie conectat si in timp real cu alte servicii web (CRM-uri, sisteme de rezervari si management, servicii Google etc.)? Putem incepe implementarea!

Wordpress

Wordpress este cel mai popular si usor de administrat CMS fiind folosit de companii precum Sony, CNN, Samsung si eBay. Performantele unui website WordPress corect dezvoltat iti va surprinde concurenta.

realizare site web agentie imobiliara

Capital Imobiliare

Diferit, eficient, usor de utilizat

Servicii de realizare site web pentru platforma agentiei imobiliare Capital Imobiliare. Web design si structura personalizata, website conectat API cu CRM-ul de administrare proprietati al companiei.

Iulius Mall

Identitate, Web Design

Realizare website de prezentare, arhiva de magazine pentru fiecare centru comercial si harti intecractive pe nivele ce faciliteaza cautarea magazinelor si orientarea in centrele comerciale Iulius Mall.

Primera Dru

Identitate, Web Design

Realizare site web hotelier cu sistem de management al rezervarilor online, sistem de rezervari web cu calendar interactiv si notificari automate pentru client si receptia hotelului.

Obtine o oferta personalizata

Solicita o analiza gratuita a proiectului tau

Diferentiaza-te de concurenta si atrage noi clienti prin noua ta identitate web.
Impresioneaza printr-o imagine unitara si profesionala.