agentie web cluj

Creare magazin online

Realizare magazine online
cu design si structura personalizata
in functie de nisa produselor.

Construim magazine online pornind de la studierea tendintelor utilizatorului tinta. Solicita oferta pentru realizare magazin online personalizat.

Ecommerce

Magazine online customizate

dezvoltate pe CMS Woocommerce, Shopify si Magento

Design personalizat

Plecam de la tipologia produselor tale si concepem un design personalizat pentru magazinul online. Gandim cea mai potrivita structura pentru magazinul online adaptata cerintelor consumatorilor.

Responsive

Peste 60% din vizitatorii unui magazin online utilizeaza smartphone-ul. Magazinul tau online va fi 100% pregatit pentru a vinde pe dispozitivele mobile ale vizitatorilor. Concepem design si procese dedicate oricarui tip de display.

Functionalitati de marketing

Pentru a tine consumatorii aproape de magazinul tau online si promotiile active ai nevoie de diferite tehnici si functionalitati de marketing. Cupoane de reducere, functionalitati de notificare pentru cosuri abandonate, newsletter si multe alte functionalitati pregatite pentru magazinul tau online

Hosting si mentenanta

Odata ce magazinul online a fost finalizat si lansat in piata online, acesta trebuie monitorizat si optimizat in permanenta. Iti oferim solutii personalizate de gazduire web si mentenanta pentru ca magazinul online sa ofere cele mai bune performante in sesiunile de shopping ale vizitatorilor.

Ambiance Deco

Identitate, Web Design

Pentru Ambiance Deco am oferit servicii complete de realizare magazin online, cu design personalizat si functionalitati dedicate de marketing online.

Eyeline

Identitate, Web Design

O solutie completa de creare magazin online in jurul identitatii vizuale si al brandului Eyeline, creeat de catre echipa noastra de design si creatie.

Anna Lafaet

Diferit, eficient, usor de utilizat

Solutie completa ecommerce pentru brandul fashion Anna Lafaet. Realizare magazin online cu design personalizat si functionalitati de marketing online.

Obtine o oferta personalizata

Solicita o analiza gratuita a proiectului tau

Diferentiaza-te de concurenta si atrage noi clienti prin noua ta identitate web.
Impresioneaza printr-o imagine unitara si profesionala.