Creare magazine online

Afacerea ta nu are încă un instrument online de vânzare? Acum e momentul să valorifici produsul tău în mediul online.

Realizăm magazine online cu design și structură personalizate în funcție de nișa produselor și de profilul consumatorului.

Magazin Online Magazin Online

Construim magazine online performante, optimizate și ușor de gestionat, pornind de la analiza avatarului de client pe care produsul tău îl vizează.

Solicită oferta personalizată de creare a magazinului online și oferă rampa de lansare businessului tău.

Magazine online de top
dezvoltate pe

Design personalizat

Pornim de la caracteristicile produselor tale și concepem un design reprezentativ pentru magazinul online. Dezvoltăm cea mai bună structură și cea mai interactivă interfață, adaptate cerințelor consumatorilor.

Responsivitate și performanță

Peste 70% din vizitatorii unui magazin online utilizează smartphone-ul. Magazinul tău online va fi 100% pregătit pentru a vinde pe dispozitivele mobile ale vizitatorilor. Concepem design și procese performante care vor oferi o experiență intuitivă pe orice tip de display.

Funcționaliăți de marketing

Pentru a menține în permanență interesul consumatorilor tăi ai nevoie de tehnici și funcționalități de marketing de cea mai înaltă calitate. Implementăm toate tehnicile de care ai nevoie, de la cupoane de reducere, funcționalități de notificare pentru coșuri abandonate, newsletter și multe alte opțiuni pregătite pentru magazinul tău online.

Hosting și mentenanță

Odată ce magazinul online a fost finalizat si lansat în piața online, acesta trebuie monitorizat și optimizat în permanență. Îți oferim soluții personalizate de găzduire web și mentenanță pentru ca magazinul online să ofere experiențe plăcute în sesiunile de shopping ale vizitatorilor. Nu uitați, atunci când clientul este mulțumit și noi suntem mulțumiți.

Proiectele noastre

Ambiance Deco

Original, eficient, personalizat

Pentru Ambiance Deco am oferit servicii complete de realizare a magazinului online, cu funcționalități performante și o interfață personalizată, care reflectă cerințele marketingului online.

Eyeline

Unic, performant, intuitiv

O soluție complexă de creare magazin online în jurul identității vizuale a brandului Eyeline, dezvoltată de către echipa noastră de experți ai designului și creației.

Anna Lafaet

Diferit, design elegant, ușor de utilizat

Soluție completă ecommerce pentru brandul Anna Lafaet. Realizare magazin online cu design elegant potrivit
domeniului fashion și funcționalități complexe de marketing online.

Solicită o analiză gratuită a proiectului tău.

Diferentiaza-te de concurenta si atrage noi clienti prin noua ta identitate web.
Impresioneaza printr-o imagine unitara si profesionala.

Obtine o oferta personalizata
Follow Us
Romania

Romania,
Cluj-Napoca

© 2022 All rights reserved
© 2022 All rights reserved
Termeni si conditii | GDPR